Poziv na edukaciju i informiranje o kretanjima na tržištu rada

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Poziv na edukaciju i informiranje o kretanjima na tržištu rada

Pozivamo sve zainteresirane sudionike, a posebno mlade koji su sudjelovali u provedbi našeg projekta IMIS – Integracija “NEET” mladih izvan sustava” na informiranje o kretanjima na tržištu rada te edukaciju razvoja poduzetničkih vještina i aktivnosti razvoja poslovnih ideja koje će se održati 28 listopada 2022. godine u Donjem Miholjcu na adresi Vukovarska 1, Dvorac Mailath s početkom u 9:00 sati.

Ovaj događaj namijenjen je prvenstvenom mladim nezaposlenim osobama koje se namjeravaju dodatno educirati kako bi postali konkurentniji na tržištu rada. Želimo osigurati bolji pristup neaktivnim mladim osobama tržište rada te ih osnažiti za aktivno sudjelovanje provedbom aktivnosti obrazovanja i mentorstva.

Hrvatski zavod za zapošljavanje kao projektni partner sudjelovati će u informiranju o stanju na tržištu rada i stvarnim potrebama te nam ujedno predstaviti mjere aktivne politike zapošljavanja i mogućnosti koje se nude. Poduzetničke potporne institucije Poduzetnički inkubator Osvit i Miholjački poduzetnički centar LRA će nakon toga održati s krajnjim korisnicima projekta koji imaju namjeru pokretanje vlastite poslovne ideje radionicu u svrhu razvoja poduzetničkih vještina i razvoja poslovnih ideja te će ujedno predstaviti i mogućnosti koje se nude mladim poduzetnicima u našem poduzetničkom ekosistemu.

Poduzetnički inkubator koji djeluje na našem prostoru nastoji svojim stanarima pomoći u prvim godinama razvoja. Zajedno s njima aktivno sudjeluju u razvoju tvrtki, pokušavajući na sve načine olakšati poslovanje te uz pružanje određenih usluga i subvencioniranje cijene najma, usluga poslovnog savjetovanja, računovodstva, izrade projektnih prijedloga te prijave na natječaje pomažu mladim poduzetnicima u njihovom rastu i razvoju.

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading