Održan mjesečni sastanak projektnog tima u ožujku

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Održan mjesečni sastanak projektnog tima u ožujku

Dana 18. ožujka 2022. godine u Donjem Miholjcu, Industrijska zona Janjevci 21 održan je sastanak projektnog tima projekta IMIS – Integracija “NEET” mladih izvan sustava s početkom u 08:00 sati. Na sastanku su bili nazočni: Andrija Herbst, Marko Majdenić, Vesna Miličić, Matej Topolovec, Slavica Štefanac i Gordana Bakunić.

Glavna tema sastanka bila je početak verificiranih programa. Na sastanku je obaviješten projektni tim da je partner AMC Nova Gradiška pronašao i zaposlio profesora nastave stranog jezika koji udovoljava svim uvjetima natječaja. U mjesecu veljači projektni tim zajedno sa spomenutim partnerom su imali problem kod zapošljavanja profesora nastave stranih jezika jer su se javljali kandidati koji nisu ostvarili uvjete za zapošljavanje.

Prikupljala se sva potrebna dokumentacija za mjesec veljaču za koju su bili zaduženi svi članovi projektnog tima. Također, razradio se plan za mjesec ožujak te dogovor oko sljedećeg sastanka kako bi prikupili svu potrebnu dokumentaciju za nadolazeći izvještaj u travnju.

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading