Održan mjesečni sastanak projektnog tima u veljači

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Održan mjesečni sastanak projektnog tima u veljači

Dana 14. veljače 2022. godine u Donjem Miholjcu, industrijska zona Janjevci 21 održan je sastanak projektnog tima projekta IMIS – Integracija “NEET” mladih izvan sustava s početkom u 09:00 sati. Na sastanku su bili nazočni: Andrija Herbst, Marko Majdenić, Vesna Miličić, Matej Topolovec, Slavica Štefanac i Gordana Bakunić.

Glavna tema sastanka bila je analiza ostvarenih aktivnosti za mjesec siječanj te definiranje aktivnosti za mjesec veljaču. Jedna od glavnih aktivnosti koje treba ostvariti u tekućem mjesecu je zapošljavanje profesora nastave koji će voditi verificirane programe obrazovanja (strani jezik, voditelj OPGa, C kategorija) za korisnike koji su pronađeni do današnjeg datuma. Definirano vrijeme početka spomenutih programa je u mjesecu ožujku. Druga po važnosti aktivnost bila je pronalazak i dogovor s vanjskim suradnikom oko provođenja jednog dijela edukacijskog programa za meke i transverzalne vještine za polaznike. Spomenute edukacije planirane su za kraj mjeseca veljače te početak mjeseca ožujka.

Za kraj sastanka ostavilo se prostora za prikupljanje dokumentacije koje se odnose na mjesec siječanj, a potrebne su za tekuće izvještajnu razdoblje. Za prikupljanje dokumentacije bili su odgovorni svi članovi projektnogtima.

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading