Postani i ti dio uspješne priče

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Postani i ti dio uspješne priče

Projekt  IMIS – Integracija “NEET” mladih izvan sustava  vrijedan JE 895.119,55 kuna. Projekt se financira EU sredstvima iz Inicijative za zapošljavanje mladih u financijskom razdoblju 2014. – 2020., Europskog socijalnog fonda u okviru otvorenog Poziva za dodjelu EU bespovratnih sredstava “Pronađi me!” – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu.

Glavna aktivnosti u projektu je pronaći i osposobiti mlade nezaposlene osobe u dobi do 29 godina koje se ne obrazuju niti osposobljavaju te nisu prijavljene na Hrvatski zavod za zapošljavanje, a jedna od tih osoba je upravo i naš budući kandidat Marko Koprivanac koji nam je iskazao interes za polaganjem C kategorije i polaganjem verificiranog programa obrazovanja za Profesionalnog vozača.

S kandidatom smo obavili individualni razgovor u svrhu izrade individualnog plana osposobljavanja te ga usmjerili na verificirani program koji se nudi besplatno u sklopu ovog projekta.

Možeš se i ti prijaviti ispunjavanjem upitnika na početnoj stranici. Postani i ti dio uspješne priče u provedbi našeg projekta.

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading