Održan mjeseči sastanak projektnog tima u siječnju

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Održan mjeseči sastanak projektnog tima u siječnju

Dana 12. siječnja 2022. godine u Donjem Miholjcu, industrijska zona Janjevci 21 održan je sastanak projektnog tima projekta IMIS – Integracija “NEET” mladih izvan sustava s početkom u 10:00 sati. Na sastanku su bili nazočni: Andrija Herbst, Marko Majdenić, Vesna Miličić, Matej Topolovec i Slavica Štefanac.

Sastanak je organiziran prije svega zbog upoznavanja tima s novim voditeljom Andrijom Herbst. Voditelj projekta upoznao se s aktivnostima svakog člana projektnog tima. Na temelju dobivenih informacija definirane su buduće aktivnosti za mjesec siječanj. Također, razrađeni su dugoročni planovi aktivnosti za mjesece veljaču i ožujak koji spadaju u isto izvještajno razdoblje.

Raspravljalo se i o rezultatima rada mobilnog tima te definirali ciljevi istog za tekuće izvještajno razdoblje. Rješavala se problematika s terena mobilnog tima te definirale nove strategije privlačenja novih korisnika u program.

Na kraju sastanaka prikupljala se dokumentacija koja je potrebna za izvještavanje. Svaki član bio je odgovoran za prikupljanje određene dokumentacije u svrhu izvještavanja.

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading