Započeo je program usmjeren na razvoj transverzalnih (prenosivih) vještina.

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Započeo je program usmjeren na razvoj transverzalnih (prenosivih) vještina.

08. ožujka 2022. započeli smo s provedbom trodnevnih edukacijskih programa koji su usmjereni na razvoj transverzalnih (prenosivih) vještina. Navedeni program usmjeren je na osvješćivanje važnosti suradnje i timskog rada, poslovne etike te na razvoj kompetencija koje mogu biti od koristi i u nekom drugom kontekstu, a potrebne su za obavljanje svih poslova neovisno o prethodnoj kvalifikaciji (npr. analitičke, tehničke, organizacijske i osobne vještine).

Projektom IMIS – Integracija “NEET” mladih izvan sustava omogućavamo bolji pristup neaktivnim mladim osobama (30 osoba) tržištu rada. Pripadnici ciljane skupine steći će dodatne kompetencije te će ih se osnažiti kako bi bili konkurentniji na tržištu rada.

Projektom želimo podići svijest javnosti o mladim osobama u dobi od 15-29 godina koje su neaktivne te im omogućiti verificirane programe obrazovanja.

Ciljne skupine koje će biti obuhvaćene projektnim aktivnostima su: Neaktivne osobe koje se ne obrazuju i ne osposobljvaju u dobi od 15 do 29 godina.

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading