Okoliš i borba protiv klimatskih promjena u Erasmus+ KA2 projektima

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Okoliš i borba protiv klimatskih promjena u Erasmus+ KA2 projektima

Od 5. do 7. prosinca 2023. godine sudjelovali smo na međusektorskom nacionalnom TCA treningu pod nazivom „Okoliš i borba protiv klimatskih promjena u Erasmus+ KA2 projektima“ u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske. Događanje je bilo usmjereno, prije svega, na unaprjeđenje kvalitete projektnih prijava za KA2 partnerstva za suradnju (suradnička i mala partnerstva), s naglaskom na pitanjima okoliša i borbe protiv klimatskih promjena.

Osnaženi novim spoznajama o okolišu i borbi protiv klimatskih promjena, radujemo se primjeni stečenih znanja ne samo u novim projektnim prijavama i projektima, već i u našem svakodnevnom radu!

Iskustvo je bilo inspirativno i obogaćujuće jer smo imali priliku razmijeniti ideje i saznati o najnovijim strategijama za očuvanje okoliša.

Kroz ovo intenzivno iskustvo, stekli smo dublje razumijevanje važnosti očuvanja okoliša te kako provedba Erasmus+ KA2 projekata može imati ključnu ulogu u borbi protiv daljnjeg zagađenja našeg okoliša.

Naučili smo konkretne korake koje možemo poduzeti kako bismo doprinijeli održivijoj budućnosti.

Ohrabreni smo i nadamo se da u budućnosti zajedno možemo ostvariti promjene i potaknuti inovacije kroz naše buduće projekte. Hvala organizatorima na sjajnoj prilici za učenje i razmjenu iskustava.

Nastojati ćemo nastavit dijeliti sa svojom zajednicom ono što smo naučili na ovom treningu te se ujedno nadamo da ćemo u budućnosti svi puno više zajedno raditi na stvaranju pozitivnih promjena za naš planet.

Poveznica: https://www.ampeu.hr/novosti/uspjesno-odrzan-nacionalni-tca-trening-na-temu-uvodjenja-komponente-odrzivog-razvoja-u-svoje-organizacije-i-projekte?fbclid=IwAR1WWZ_hi5gUkoLQ3WNw034_IqNkEGPhFOzukzoIe8CmPYqbDWAdjMeKGGk

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading