Prijava krajnjih korisnika

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Prijava krajnjih korisnika

Grad Donji Miholjac, zajedno sa projektnim partnerima Općinama Magadenovac i Marijanci te udrugom Duga, uspješno je prijavio Zaželi, faza II. Ukupna vrijednost projekta je  3.388.180,00 kuna, a projekt će trajati 15 mjeseci. Planirano je zapošljavanje 38 žena sa područja Grada te susjednih općina. One će 12 mjeseci voditi brigu o 228 krajnjih korsnika.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane starije i nemoćne osobe koje žele biti krajnji korisnici da nam se jave u udrugu DUGA. Javiti nam se mogu na mail duga@duga.hr, pozivom na broj mobitela 091 792 12 78 (Ivica Šimun – tijekom radnog vremena u periodu od 9:00 – 14:00) ili ispunjavanjem niže navedenog Obrasca za prijavu.

Zbog trenutačne epidemiološke situacije, molimo da nas se kontaktira isključivo putem telefona ili maila. Uvjet je da starija osoba nije korisnik zajamčene minimalne naknade te da nije takva usluga već osigurana kroz druge javne izvore. Osobe bi trebale imati 65 godina i više.

Novost u ovom projektu je da će se 1 žena brinuti za 6 krajnjih korisnika, a ne kao do sada za 4 krajnja korisnika.

Projekt je 85% financiran od strane EU, a 15% iz Državnog proračuna. Ženama će se i ovaj put omogućiti edukacija. 13 žena će tijekom provedbe projekta biti educirano kako bi povećale svoje kompetencije na tržištu rada.

 

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading