Započela provedba projekta “RESPECT”

Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti

Započela provedba projekta “RESPECT”

27.srpnja 2015. godine, Ministar rada i mirovinskoga sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić s ravnateljicom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankicom Paun Jarallah, svečano je potpisao i uručio ugovor Općini Magadenovac u okviru otvorenog poziva „Jačanje socijalnog dijaloga – faza II“.

Općini Magadenovac, zajedno sa partnerima, gradom Donjem Miholjcem i udrugom ”Duga”, društvom za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti, dodijeljeno je 585.680,00 kn za projekt ”RESPECT”- Povjerenjem do socijalnog dijaloga. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. kojem je strateški cilj unaprjeđenje učinkovitosti radne snage, razvoj ljudskog kapitala i jačanje socijalne uključenosti u Republici Hrvatskoj.

Projektom “RESPECT” pokrenut će se socijalni dijalog na lokalnoj razini. Projektom će se educirati 15 članova lokalnog Gospodarskog socijalnog vijeća i 60 članova Organizacija civilnog društva radi povećanja učinkovitosti i održivosti socijalnog dijaloga, aktivnog i odgovornog sudjelovanja građana u zajednici i unapređenja njihovih kompetencija. Predviđeno trajanje projekta je 12 mjeseci, a konačan cilj je osnivanje Gospodarsko socijalnog vijeća na području Grada Donjeg Miholjca te susjednih općina.

respect postpis ugovora

Odgovori

Izbornik

Discover more from DUGA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading